IMG_9472.jpgRecensies

Dit is was klanten over mij zeggen:

Karin

59 jaar

Bertha ken ik van onze gezellige zeilvakanties op Terschelling. Toen ze met haar praktijk begon wilde ik graag naar haar toe. Bertha is lief, betrokken, duidelijk, rustig en een kei in haar vak. Ik heb veel baat bij haar behandelingen.

Nynke

48 jaar, Werkzaam in een tandheelkliniek

Bertha is vakkundig, geïnteresseerd en geduldig. Ik voel me in vertrouwde handen bij haar.

Gerrit

48 jaar, Projectleider gebiedsontwikkeling

Bertha is een leuke persoonlijkheid waar ik graag naar toe ga. Ik voel mij gehoord en krijg deskundig advies. De behandelingen vind ik erg fijn.

Bertha is helemaal thuis in de materie, het beroep is haar op het lijf geschreven. De klachten worden in verband gebracht met wat ze voelt en ziet. Daarbij kijkt ze ook naar draagkracht. Er worden niet meer naalden gezet dan je aankunt. Het zetten van de naalden gaat heel soepel, fijn. Ze heeft een professionele houding, maar dat weerhoudt haar niet van een heel persoonlijke aanpak. Kortom: Bertha is een topper!

M.

Ik ben via via bij Bertha terecht gekomen. Ik had op dat moment een burn-out en wilde er alles aan doen om me weer goed te voelen en ik wist dat alleen rust niet de oplossing was. Ik luisterde al langere tijd niet meer naar mijn lichaam en daardoor was ik letterlijk helemaal op.

En ik ben zo blij dat ik bij Bertha terecht gekomen ben! Bij Bertha voel je je gelijk thuis, ze is een lief en warm persoon, voelt je goed aan en legt alles heel goed uit. Dat is al heel fijn en ik had eigenlijk niet een heel goed beeld van acupunctuur, dus wist ook niet precies wat ik moest verwachten, maar ik voelde gelijk al iets in mijn lijf gebeuren.

Inmiddels kom ik best al een tijdje bij Bertha en ik voel me veel beter sinds de eerste keer dat ik binnen liep. Dat is echt een heel groot verschil. Dat is het mooie van acupunctuur, het helpt je waar het nodig is. Soms op gebieden waar je zelf niet eens bij stil staat.

Ik ben al weer een tijdje aan het werk en voel me lichter, rustig en ontspannen, ik had altijd een soort van spanning in mijn lijf en was heel druk in mijn hoofd, dat is helemaal weg! Ik heb meer zelfvertrouwen, heb veel minder last van mijn reuma, kan veel beter met druk en spanning omgaan en het gekke is of eigenlijk het mooie, dat het een soort van vanzelf gaat, dat komt omdat de balans weer helemaal terug is in mijn lichaam.

Het heeft even tijd gekost, maar dit was me absoluut niet gelukt zonder acupunctuur en zonder Bertha.

E.

Elke keer als ik bij Bertha vandaan kom, voel ik me weer een stukje meer in balans.
Erg blij dat ik de stap heb genomen om een afspraak te maken bij haar, het voelde meteen vertrouwd.
Wat ik vooral waardeer, naast natuurlijk de professionele uitoefening van haar vak, is haar persoonlijke aanpak en luisterend oor.

Praktijk voor Acupunctuur
Bertha Elzinga

Krûme Swynswei 2
9245 HC  Nij Beets

06 - 3096 7463
info@acupunctuur-berthaelzinga.nl

KVK 69455031

Registratienummer NVA D4049
Lid KAB

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

gesloten

Woensdag

09.00 - 17.45

Donderdag

09.00 - 17.45

Vrijdag

09.00 - 12.45

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

 

 

Top